پرچم کنسولگری‌های مستقر در مشهد به حالت نیمه افراشته درآمد جلسه شورای معاونین وزارت خارجه به ریاست باقری برگزار شد لغو برگزاری کلیه نمایشگاه‌های مراکز استانی کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک دقیقه سکوت شورای امنیت سازمان ملل به احترام شهدای ایران دستور سردار باقری برای بررسی علل سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور زمان تشییع رئیس‌جمهور در تهران و شهرستان‌ها اعلام شد تعطیلی کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان تبریز فردا سه شنبه (یکم خرداد ۱۴۰۳) واکنش کرملین به انقضای اختیارات زلنسکی در اوکراین تمامی دروس حوزه‌های علمیه کشور در روز سه‌شنبه (یکم خرداد ۱۴۰۳) تعطیل شد صحبت‌های معاون رئیس‌جمهور درباره‌ تعطیلی کشور، درپی شهادت سیدابراهیم رئیسی و هیئت همراهش + ویدئو پیام تسلیت شهردار مشهدمقدس به نماینده معزز ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی و امام‌جمعه محترم مشهدمقدس قاضی‌زاه هاشمی: شهادت، پاداش خدمات آیت‌الله رئیسی بود با شهادت سیدابراهیم رئیسی، دوره ریاست‌جمهور بعدی چندساله خواهد بود؟ + ویدئو سرپرست استانداری آذربایجان شرقی منصوب شد کدام رئیس‌جمهورهای ایران در دوران ریاست خود، به شهادت رسیدند؟ | رئیسی دومین رئیس‌جمهور شهید ایران تصویر تلخی دیگر از هلیکوپتر سوخته شده رئیس جمهور +عکس سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح همچون گذشته در کنار دولت خواهند بود پیام تسلیت فرمانده کل سپاه پاسداران در پی شهادت رئیس جمهور و هیئت همراه
سرخط خبرها

کنگره آمریکا لایحه اسکان مجدد پناهجویان افغانستانی را رد کرد

  • کد خبر: ۱۴۱۲۷۸
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
کنگره آمریکا لایحه اسکان مجدد پناهجویان افغانستانی را رد کرد
کنگره آمریکا لایحه اسکان مجدد افغان‌ها که برای ده‌ها هزار افغان زمینهٔ دست یافتن به اقامت دایمی امریکا را میسر می‌کند را رد کرد.

 به گزارش شهرآرانیوز؛ کنگره آمریکا پس از رد لایحه اسکان مجدد پناهجویان افغانستانی که غالب آنها همکاران آمریکا و همپیمانانش در افغانستان بوده اند پیشنهاد ۴۰۰۰ ویزهٔ اضافی را برای این پناهندگان عنوان کرد.

جین شهین، سناتور آمریکایی که از حامیان لایحهٔ اسکان مجدد افغان‌ها است گفت اختلاف نظر میان حزبی سبب شد تا این لایحه رای نیاورد و در نهایت فرصتی مساعد شد تا لایحهٔ ۴۰۰۰ ویزهٔ اضافی خاص مهاجرت برای افغان‌ها به مجلس راه یابد.

در ماه اگست سال ۲۰۲۱ زمانی که نیروهای آمریکایی افغانستان را ترک می‌کردند حدود ۸۰ هزار افغانستانی کشور خود را ترک کردند. اکثریت آنان کسانی بودند که به نحوی با آمریکا و همپیمانان آن همکاری کرده بودند و واجد شرایط دریافت ویزهٔ خاص مهاجرت بودند، اما در عوض به آنان اقامت موقت ۲ ساله داده شد.

در صورتی که لایحهٔ اسکان مجدد افغان‌ها منظور می شد به این افراد پیش از انقضای ویزهٔ موقت زمینهٔ دست یابی به اقامت دایمی فراهم می شد.

این لایحه در نهایت رای نیاورد تا بار دیگر آمریکا همکاران و همپیمانانش را تنها بگذارد.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->